2005 2009 2014 2016 2017 2018
2018
26.10.2018.
Nogomet, Škola nogometa
Mali nogometaši Zrinjskog godište 2009. nastupili u Zvirovićima
U četvrtak navečer su nogometaši HŠK Zrinjski (bijeli) 2009. godište odigrali dvije utakmice u Premijer ligi u Zvirovićima nedaleko od Međugorja.

Za HŠK Zrinjski (bijeli) su nastupili: Luka Ćosić, Sandro Zovko, Zlatko Ivanković, David Džidić, Ivano Vasilj, Leon Špec, Marko Palac, Robert Tomić, Vito Avmedovski, Petar Bošnjak i Domagoj Koprena. Trener: Dragan Vrdoljak i med. osoblje: Sandro Avmedovski.

Mladi nogometaši Zrinjskog prvu utakmicu su odigrali protiv vršnjaka iz čitlučkog Brotnja, te slavili pobjedu od 3:0. U prvom poluvremenu obje ekipe imale su par prigoda. Prvi gol na utakmici za male Plemiće postigao je Sandro Zovko. Nakon udarca Tomića koji pogađa vratnicu ispred gola Brotnja najbolje se snalazi Zovko koji pogađa nebranjeni dio mreže Brotnja. Sa rezultatom 1:0 se odlazi na odmor, javlja portal HERCEGOVINA.info.

U drugo poluvrijeme Zrinjski ulazi još odlučnije, te postiže dva pogotka. Ivanković odlično presjeca loptu Brotnja, te nakon ubačaja ispred gola Brotnja najbolje se snalazi Robert Tomić i povećava rezultat na 2:0. Na 3:0 povisuje Leon Špec nakon asistencije Tomića.

Najinteresantnije detalje sa utakmice HNK Brotnjo - HŠK Zrinjski 0:3 možete pogledati na video prilog ispod.


Drugu utakmicu Zrinjski je odigrao sa HNK Neum. U dosta zanimljivoj utakmici bolje su se snašli mali Neumljani, te slavili pobjedu od 3:1. Neum je bolje otvorio utakmicu te poveo sa 1:0. Prvi gol postižu glavom nakon ubačaja iz auta. Sa tim rezultatom odlazi se na odmor.

U prvoj minuti drugog poluvremena Neum povećava rezultat na 2:0, nakon dosta lijepe akcije. Zrinjski smanjuje rezultat na 2:1 pogotkom Leona Špeca. Na sredini terena Zovko presjeca loptu, te odlično upošljava Špeca koji pogađa nebranjeni dio mreže Neuma. Ipak, pred sam kraj utakmice Neum postiže treći pogodak (3:1) što je i konačan rezultat ove utakmice.

Najinteresantnije detalje sa utakmice HNK Neum - HŠK Zrinjski 3:1 možete pogledati na video prilog ispod.
Untitled Document
+ Posljednje vijesti

Sva prava pridržana © Zrinjski.info 2000 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.