2005 2009 2014 2016 2017 2018
2018
21.06.2018.
Ostali sportovi
PK Zrinjski izborio odlazak na Europsko i Svjetsko
... (International Dance Organization).

Športski plesni klub Zrinjski sudjelovao je i kao tehnički realizator Državnog Prvenstva, na kojemu se kroz dva rasplesana dana predstavilo rekordnih tisuću natjecatelja iz plesnih klubova širom BiH, članova Saveza Modernih Plesova Bosne i Hercegovine.
Prvi dan natjecanja plesači su predstavili koreografije iz Performing Arts disciplina, odnosno scenske umjetnosti, dok su drugog dana plesači pokazali svoje vještine u street plesovima i plesovima u paru.

Prvenstvo se održavalo u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, a ceremonija svečanog otvorenja upriličena je u subotu, kada su se publici obratili: glavna savjetnica Gradonačelnika, gdja Radmila Komadina; predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara, gosp.Hasan Šišić; predsjednik Saveza Modernih Plesova BiH te jedan od dopredsjednika IDO, prof.dr.sc. Velibor Srdić te predsjednica ŠPK Zrinjski i međunarodna sutkinja i koreograf Marina Čerkuč.

Nakon ceremonije svečanog otvaranja uslijedila je plesna poslastica, finale juniorskih i odraslih kategorija u baletnim disciplinama.

Organizatori se zahvaljuju svima bez kojih ovako veliku manifestaciju ne bi bilo moguće organizirati, a to su: Grad Mostar, Sportski Savez grada Mostara, UniCredit Banka, Podravka d.o.o., restorani Gusar, Charisma, Calle Larga, ZagrebInspekt d.o.o., Atacco, Hercegovačka Pivovara, Natura Pharm d.o.o. i Display.

Plesna sezona u Športskom plesnom klubu Zrinjski završava Svjetskim kupom (Dance World Cup) u Barceloni, Španjolska, od 22.-27.06.2018. na koji putuju balerine Sara Šarić i Luna Leko sa svojim trenerima, a nakon kupa slijedi ljetna pauza.
Untitled Document
+ Posljednje vijesti

Sva prava pridržana © Zrinjski.info 2000 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.